Rusescu, apariție surpriză la un club din Liga 1 după despărțirea de Clinceni! Cu cine s-a antrenat jucătorul 

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 12:50
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 13:10

Atacantul este liber de contract.

După ce a evoluat în stagiunea precedentă pentru Academica Clinceni și a fost chiar implicat într-un scandal, fiind acuzat de cei de la FCSB că a semnat cu CFR și nu se omoară cu firea la partidele cu ardelenii din playoff, Rusescu pare aproape de o altă formație din Liga 1.

Chiar dacă fotbalistul de 33 de ani a sperat să-și găsească un angajament în străinătate, deocamdată nu a apărut nici o oportunitate care să-l mulțumească și este în continuare în România, unde se antrenează alături de cei de la FC Voluntari.

Formația pregătită de Liviu Ciobotariu are mulți jucători cu experiență, printre ei numărându-se Gabriel Tamaș, ajuns la 37 de ani, Adam Nemec, adus în această vară, 35 de ani, Igor Armaș, 34 de ani sau Lukas Droppa, 32 ani, iar aducerea lui Rusescu ar înseamna încă un fotbalist trecut prin multe bătălii în lot.

"E posibil să vină la noi"

 

"A venit să se antreneze cu noi, m-a rugat, m-a sunat! Este un băiat pe care l-am avut atunci când antrenam la Otopeni. Dacă nu-și găsește ceva afară, e posibil să vină la noi, să-l luăm în calcul. Deocamadată se pregătește cu noi și așteptăm un răspuns", a dezvăluit Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!