Andrei Cristea Andrei Cristea FCSB Andrei Cristea Poli Iasi FCSB Gigi Becali Superliga ULTIMA ORA | Rasturnare de situatie in cazul lui Andrei Cristea! Transferul poate fi BLOCAT: "Nu vom semna daca nu se intampla asta!"

Rasturnare de situatie in cazul lui Andrei Cristea! Transferul poate fi BLOCAT: "Nu vom semna daca se intampla asta!"

Gigi Becali anunta ca Andrei Cristea este ca si transferat la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Decembrie 2018, 18:58
Data actualizarii: Duminica 23 Decembrie 2018, 20:59

Acum, cei din conducerea clubului Poli Iasi spun ca transferul nu este nici pe departe incheiat si ca poate fi chiar blocat. 

Directorul general de la Poli Iasi, Horia Sabo, a anuntat ca a inceput negocierile cu Gigi Becali pentru plecarea lui Cristea la FCSB. Totusi, acum, Adrian Ambrosie si presedintele Consiliului Director, Leonida Antohi, vor sa blocheze transferul fotbalistului. 

"Conform Deciziei CD nr. 04/21.11.2018, valabilitatea oricarui document din club este data de a doua semnatura a presedintelui Consilului Director sau a presedintelui executiv care au si semnatura oficiala la LPF si FRF.

Daca presedintele CD sau presedintele executiv sau alt membru din CD desemnat de acestia nu participa la negociere, va precizam ca nu vom semna nici un contract facut de a altcineva in numele si pentru clubul Politehnica Iasi", a spus Leonida Antohi, presedintele Consiliului Director de la Poli Iasi pentru GSP.

"Pana in acest moment nu ne-a contactat nimeni in mod oficial. Speram sa nu faca iar asociatul asa cum a facut de cand a venit la echipa, promisiuni pe care nu le poate onora", a completat si Adrian Ambrosie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!