Liga 1

"A semnat!" Becali anunta cel mai asteptat transfer al verii: "Intr-un an pleaca pe 10 milioane de euro!" DETALII din contract si cand va putea intra in echipa

FCSB anunta ca a realizat cel mai asteptat transfer al verii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iulie 2018, 20:27
Data actualizarii: Joi 05 Iulie 2018, 08:24

UPDATE: Gigi Becali a anuntat ca a ajuns la un acord cu Omrani pentru ca jucatorul sa vin la FCSB. Pana cand Omrani va putea intra in echipa lui Dica va mai dura ceva, insa.

Omrani va afla abia pe 11 iulie, peste o saptamana, daca va ramane jucator liber de contract. Atunci este asteptat verdictul Comisiilor. Daca rezultatul va fi unul negativ pentru CFR, este de asteptat ca echipa campioana sa faca recurs ceea ce inseamna ca starea de incertitudine se va prelungi.


Gigi Becali a declarat ca mutarea lui Bilel Omrani de la CFR la FCSB este rezolvata. Becali l-a anuntat pe Omrani si ce amenzi va primi daca va incalca regulile lui Dica.

"De ce credeti ca Omrani a semnat? Da, domne', a semnat, dar nu aratam contractul la nimeni. El vrea echipa nationala. A jucat la tineret. El ce stie? Cand a jucat la Steaua primul meci, a doua zi e convocat la nationala Algeriei. Ce mai vede el? Ca cine pleaca de la Steaua ia salariu de un milion/an, cum s-a intamplat cu Budescu si Alibec. El vine aici, joaca un an, merge la nationala, si la anul pleaca pe 7-8-10 milioane si pe un salariu urias.

I-am scris lui Omrani in contract asa: o tigara - 1000 de euro amenda, daca bea - 5000 de euro amenda, dacă e surprins in club - 5000 de euro amenda. A semnat tot",
a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Modifică setările cookies