Billel Omrani Adi Rus CFR FCSB harlem gnohere transfer omrani fcsb Superliga Billel Omrani

Billel Omrani, numit „Iuda” de un fost coechipier după ce a semnat cu FCSB! Ce i-a transmis Harlem Gnohere 

Billel Omrani este noul atacant din lotul lui Nicolae Dică (42 ani). 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 18:29
Data actualizarii: Joi 15 Septembrie 2022, 10:49

Billel Omrani (29 ani) a semnat cu FCSB. Liber de contract de 3 luni, după despărțirea de CFR Cluj, atacantul algerian a acceptat propunerea lui Gigi Becali (64 ani) și a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă doi ani. 

Păreri împărțite în legăură cu transferul lui Omrani la FCSB 

A doua zi, Omrani s-a imortalizat în tricoul FCSB-ului și a postat imaginea pe contul oficial de Instagram. Pe rețeaua de socializare, când l-au văzut în tricoul roș-albastru, Adrian Rus (28 ani), fostul portar al CFR-ului, și Harlem Gnohere (34 ani) i-au comentat la postare. 

  • Billel Omrani

Coechipierul din Gruia i-a scris „Iuda”, făcând referire la faptul că Omrani a semnat cu rivala la titlu a clujenilor, în timp ce „Bizonul” l-a încurajat: „succesorul meu”, au fost cuvintele lui Gnohore. 

Omrani, clauză de 3 milioane de euro la FCSB 

„Eu i-am pus clauză de reziliere de 3 milioane de euro lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acesti trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza de 3 milioane de euro după ce o să îl vadă cu băutură prin taxi. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport. 

VIDEO Omrani, primul interviu la FCSB 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!