Sumudica iese la atac: "Nu cred ca stie ce se intampla la FCSB! Budi a semnat!" Ironii la adresa unui "vechi prieten"
Luni 02 Iulie 2018, 19:32

Sumudica iese la atac: "Nu cred ca stie ce se intampla la FCSB! Budi a semnat!" Ironii la adresa unui "vechi prieten"

Budescu a semnat cu Al-Shabab, echipa pregatita in Arabia Saudita de Marius Sumudica.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Antrenorul roman nu a ratat ocazia sa trimita cateva sageti spre Mihai Stoica. Oficialul FCSB declarase la plecarea echipei in cantonamentul din Olanda ca Budescu nu a semnat oferta arabilor.

"Mihai Stoica nu cred ca stie ce se intampla la FCSB. E pe dinafara. El nu e pus la punct cu ce se intampla acolo, azi Budescu si-a luat viza. Cluburile au semnat deja actele. 'Budi' a semnat oferta. Asa lucreaza echipele din Golf, iti trimit intai oferta, cu tot ce tine de masina, casa. Abia apoi semnezi contractul propriu-zis. El azi l-a semnat, cu modificarile de rigoare. Maine sau poimaine Budescu vine in Arabia Saudita. Daca Mihai Stoica avea dreptate, Budescu era acum in cantonamentul FCSB", a declarat Marius Sumudica la DigiSport.Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor