Dinamo da FCSB in judecata dupa oferta pentru Nistor: "Mergem la Comisie!" Ce spune presedintele clubului despre posibila intalnire Becali - Negoita

Alexandru David, presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, spune ca formatia din Stefan cel Mare va merge la comisii, urmand sa reclame FCSB-ul.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 August 2018, 20:34
Data actualizarii: Luni 27 August 2018, 21:11

Dinamovistii anunta ca vor reclama FCSB-ul la FRF, la fel si pe Gigi Becali. Ei spun ca finantatorul stelist l-a contactat pe Nistor fara sa aiba dreptul.

Pe de alta parte, Alexandru David, presedintele CA al lui Dinamo, spune ca discutia pe seama unei vizite la Palat a lui Ionut Negoita este o aberatie.

"Nu e o stire, e cea mai mare aberatie pe care am putut sa o citesc. Oamenii care sunt obisnuiti cu drumul Palatului au vrut sa faca o stire de duminica. Nu se pune problema, o spunem de o saptamana!

Cand o sa ajunga Dinamo sa mearga la Palat la domnul Becali, atunci o sa ne si desfiintam!

Acest club ii asigura toate conditiile sa faca performanta, este un jucator vital pentru noi. Pe fiecare data de 15 platim salariul.

Acest club a inceput negocierile cu el mult inainte ca domnul Becali sa faca oferta.

Noi stim ce isi doreste si sunt convins ca vom ajunge la o intelegere.

Am vorbit cu el si nici nu se pune problema sa vrea la FCSB.

Stim ce cere Dan si putem sa rezolvam aceasta problema. Nici el nu are pretentii extraordinare. El este un baiat de caracter, care nu a plusat dupa ce a aflat de oferta de la FCSB.

O sa facem si noi o plangere la Comisie impotriva finantatorului si a clubului FCSB. Sa vedem ce vor zice comisiile. O sa mergem si noi cu probe, poate reusim sa sustinem cu probe, cu brio de data asta.

Vor mai veni jucatori la Dinamo", a spus Alexandru David, presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, la Digi.

Modifică setările cookies