Lovitura de 2 milioane euro a lui Hagi fara sa miste un deget: "Asta e suma corecta, speram sa ia cea mai buna decizie"

Autor: Sport.ro
Luni 07 Mai 2018, 17:29

	Lovitura de 2 milioane euro a lui Hagi fara sa miste un deget: "Asta e suma corecta, speram sa ia cea mai buna decizie"

Gica Hagi a incasat 2 milioane de euro in schimbul lui Razvan Marin, dar are sanse reale sa incaseze inca cel putin pe atat!

Razvan Marin (21 de ani) este unul dintre cei mai buni fotbalisti romani ai sezonului 2017/18. Mijlocasul a impresionat la Standard Liege si a ajuns in atentia unor echipe ca AS Roma si Inter Milano.

Vandut cu 2 milioane de euro in vara anului trecut, Razvan Marin ii mai poate aduce Viitorului chiar si 2 milioane bonus! Asta pentru ca Hagi a pastrat o "coada" de 20% dintr-un viitor transfer al jucatorului de la Standard Liege la o alta echipa.

Cristian Bivolaru, presedintele Viitorului, spune ca 10 milioane de euro e o suma corecta pentru Marin. Daca il va vinde cu atat, Standard ii va achita Viitorului inca 2 milioane.

"La nivelul la care s-a ajuns, 10 milioane de euro este o suma corecta pentru Razvan Marin, dar si pentru Standard. Roma il urmareste de mult. Era interesata de el inca de cand juca la noi.

Nu stiu ce s-a intamplat cu el de nu a jucat ieri. Cred ca e tipul de jucator care poate face fata cu brio la o echipa de top din Italia.

Asa cum ii stiu familia, Razvan va lua cea mai buna decizie.

Noi vom avea 20% dintr-un eventual transfer", a spus Bivolaru la Digi.

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies