Luni 07 Mai 2018, 17:29

Lovitura de 2 milioane euro a lui Hagi fara sa miste un deget: "Asta e suma corecta, speram sa ia cea mai buna decizie"


	Lovitura de 2 milioane euro a lui Hagi fara sa miste un deget: "Asta e suma corecta, speram sa ia cea mai buna decizie"

Gica Hagi a incasat 2 milioane de euro in schimbul lui Razvan Marin, dar are sanse reale sa incaseze inca cel putin pe atat!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Razvan Marin (21 de ani) este unul dintre cei mai buni fotbalisti romani ai sezonului 2017/18. Mijlocasul a impresionat la Standard Liege si a ajuns in atentia unor echipe ca AS Roma si Inter Milano.

Vandut cu 2 milioane de euro in vara anului trecut, Razvan Marin ii mai poate aduce Viitorului chiar si 2 milioane bonus! Asta pentru ca Hagi a pastrat o "coada" de 20% dintr-un viitor transfer al jucatorului de la Standard Liege la o alta echipa.

Cristian Bivolaru, presedintele Viitorului, spune ca 10 milioane de euro e o suma corecta pentru Marin. Daca il va vinde cu atat, Standard ii va achita Viitorului inca 2 milioane.

"La nivelul la care s-a ajuns, 10 milioane de euro este o suma corecta pentru Razvan Marin, dar si pentru Standard. Roma il urmareste de mult. Era interesata de el inca de cand juca la noi.

Nu stiu ce s-a intamplat cu el de nu a jucat ieri. Cred ca e tipul de jucator care poate face fata cu brio la o echipa de top din Italia.

Asa cum ii stiu familia, Razvan va lua cea mai buna decizie.

Noi vom avea 20% dintr-un eventual transfer", a spus Bivolaru la Digi.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT