Luni 07 Mai 2018, 17:00

"Cine ar trebui sa se bucure de 7 mai, CSA sau FCSB?!" Raspunsul dat de Burleanu astazi

Stelistii aniverseaza astazi 32 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Toata suflarea stelista celebreaza astazi implinirea a 32 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni. In 1986, stelistii invingeau Barcelona la loviturile de departajare, cu golurile marcate de Lacatus si Balint. Eroul Duckadam apara 4 lovituri de la 11 metri, record in istoria fotbalului.

In ultimii ani, ruptura dintre CSA Steaua si echipa lui Gigi Becali, FCSB, care sustine ca este continuatoarea formatiei care a castigat Cupa Campionilor, a umbrit, insa, aceasta sarbatoare.

CSA Steaua a castigat procesele intentate lui Becali pentru folosirea marcii, interzicandu-i echipei din Liga I sa mai foloseasca numele Steaua.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a fost si el intrebat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, "cine ar trebui sa aniverseze, CSA sau FCSB?".

"Toti romanii ar trebui sa se bucure de aceasta zi", a fost raspunsul sefului Federatiei.Toate cele 9 victime ale accidentului din Ungaria sunt cetățeni români. Lucrau în agricultură și se întorceau în țară
BRAT