ULTIMA ORA | Becali anunta ce se va intampla dupa procesul pierdut cu CSA astazi: "Daca in tara noastra nu e dreptate, mergem sa ne faca strainii"

Becali merge la Curtea Europeana de Justitie dupa ce a pierdut procesul cu CSA la ICCJ.

Gigi Becali a vorbit si el dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a dat castig de cauza Armatei in procesul pentru denumirea "Steaua".

Becali era sigur ieri ca va castiga, iar acum spune ca "crede ca s-a bagat Dumbrava de la SRI". El a anuntat ca va merge la Curtea Europeana de Justitie.

"Asta este, ce sa fac acum?! Sa dansez, ce sa fac?! Aia e! Imi puneam mari sperante, dar daca asa a dat, ce pot sa fac?! Mai e cale de atac la Curtea Europeana de Justitie. O sa mergem si acolo, normal! Daca in tara noastra nu mai e dreptate, mergem la straini sa ne faca dreptate! Cred ca s-a bagat Dumbrava de la SRI", a spus Becali, citat de Digisport.

"Cum sa zici ca ti-am adus eu prejudiciu? Daca tu nu faceai fotbal, nu aveai voie sa faci fotbal...

Cum sa zici ca ti-am adus eu prejudiciu ca vindeam castraveti, iar tu vindeai rosii?! Tu nu aveai voie sa vinzi castraveti. Plus de asta, eu nici nu vindeam. Eu nu faceam marketing cu produse cu marca. Eu nu ti-am adus niciun prejudiciu, nici nu am avut beneficiu, pentru ca nu faceam marketing", a mai spus Becali.

Becali a spus ca nu se teme ca va pierde si procesul in care Armata ii cere despagubiri de 35 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies