Transferul de la FCSB care produce un val de entuziasm: "Ar trebui sa ne dati o diploma de merit!" Anuntul momentului: mutarea se face!

Transferul de la FCSB care produce un val de entuziasm: "Ar trebui sa ne dati o diploma de merit!" Anuntul momentului: mutarea se face!

FCSB este pe punctul de a se desparti de un jucator in perioada urmatoare.

FCSB se va desparti de Miron, anunta Valeriu Iftime. Patronul de la Botosani spune ca fundasul putea pleca in Rusia inca din perioada in care era la Botosani, insa a fost dorinta lui de a face pasul la FCSB.

FC Urla este gata sa ofere in schimbul lui Miron 500.000 de euro, iar Gigi Becali este de asteptat sa accepte oferta. 30% din suma de transfer va merge la Botosani:

"Ar trebui sa ne dati noua o diploma de merit, pentru ca stim sa facem un transfer, cu trambulina catre Rusia. Eu cred ca se va face. Eu stiu ca Miron este un fotbalist bun si avea oferta de plecat in Rusia si cand a plecat la FCSB. Si era si cu niste bani atunci, numai ca, tot asa, m-au intins, iar Miron nu a mai avut rabdare.

Daca mai statea un pic la noi, putea sa plece in Rusia de atunci. Numai ca el a vrut sa plece la FCSB, cumva m-a fortat si pe mine. Eu fiind un om cu inima atat de buna fata de fotbalistii astia. Ma critica si copiii acasa ca tin mai mult la fotbalisti decat la familie. Daca ma roaga unul ca vrea sa plece, nu pot ceda", a spus Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Trei meciuri a evoluat Andrei Miron (25 de ani) in tricoul FCSB si este evaluat la 850.000 de euro, conform Transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Marea Britanie e în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies