FCSB afectata serios de pandemia de coronavirus! Gigi Becali a anuntat cum a fost afectat clubul: "A mai dat cineva vreun ban?" 

FCSB afectata serios de pandemia de coronavirus! Gigi Becali a anuntat cum a fost afectat clubul: "A mai dat cineva vreun ban?" 

Patronul FCSB a recunoscut ca echipa a suferit pierderi de ordin financiar din cauza pandemiei de coronavirus. 

Gigi Becali a vorbit despre cum a fost afectata echipa, din punct de vedere financiar, din cauza pandemiei de coronavirus. Patronul FCSB afirma ca nu au mai primit bani din sponsorizari si imagine. 

"Sponsorii, bani, imagine, publicitate. A afectat pandemia pentru ca nu s-a mai colectat niciun ban si s-au dat bani. Mai mult decat atat, Florinel Coman de la 20 de milioane la 10 milioane, ca au scazut preturile, nu s-a mai cumparat. Puteam sa vand, n-am mai vandut. Sponsorii, la revedere, a mai dat cineva vreun ban?", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

Gigi Becali a luat masuri la echipa pentru a putea face fata acestei perioade. I-a bagat in somaj tehnic pe Balgradean, Adi Popa, Gnohere, Momcilovic, Stan si Planic, iar celorlalti jucatori le-a injumatatit salariile pana in luna septembrie. 

Citeste si:Gigi BecaliFCSB




VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mallurile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies