Incredibil! Un fotbalist abia iesit de la inchisoare, dupa o condamnare pentru JAF ARMAT, da probe in Liga I! Impresarul l-a propus si la FCSB

Autor: Sport.ro
Sambata 09 Februarie 2019, 12:04

	Incredibil! Un fotbalist abia iesit de la inchisoare, dupa o condamnare pentru JAF ARMAT, da probe in Liga I! Impresarul l-a propus si la FCSB

Un fotbalist marocan in varsta de 23 de ani, care a facut inchisoare in Belgia, da probe la Poli Iasi. El a fost propus si la FCSB.

Mijlocasul marocan Ismail H'Maidat, in varsta de 23 de ani, da probe la Poli Iasi. Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie ca marocanul a venit in Romania pentru a-si gasi un angajament, fiind adus de un impresar. El i-a fost propus si lui Becali, dar FCSB l-a refuzat.

H'Maidat are un CV interesant. El a fost la Crystal Palace, apoi Roma l-a cumparat cu 3.1 milioane de euro. Trecut ulterior pe la Anderlecht si Brescia, el nu s-a impus pe nicaieri. Ultimele sale echipe au fost Ascoli, Vicenza, Olhanense si Westerlo.

In 2018, Ismail H'Maidat a fost arestat in Belgia pentru implicare in mai multe jafuri armate, unul dintre ele asupra unui cazino. Atunci, acesta avea asupra sa o arma de foc.

Ismail H'Maidat a fost condamnat la 46 de luni de inchisoare in Belgia, dar a efectuat doar doua.

Daca il va impresiona pe Stoican, el va primi un salariu lunar de 2.000 euro.

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies