TRANSFER MARKET | CFR, aproape sa mai trimita un fotbalist in Italia! Felice Piccolo, dorit de echipa lui Piovaccari! VIDEO:

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 14:00

Cele mai tari transferuri sunt pe www.sport.ro, in fiecare zi! Ion Alexandru iti dezvaluie ultimele mutari de pe piata la 'Transfer Market', de luni pana vineri, 11:45, la Sport.ro!

CFR Cluj trece printr-un amplu proces de reconstructie, iar patronul Arpad Paszkany doreste sa mai reduca din cheltuieli, dupa ani in care CFR-ul a fost una dintre echipele cu cel mai mare buget din fotbalul autohton.

Cu un nou antrenor in persoana lui Vasile Miriuta, clujenii cauta sa faca mai multe transferuri care sa revitalizeze echipa, dar sa nu afecteze prea mult bugetul.

Mai mult, acestia s-ar putea desparti de mai multi jucatori, unul dintre acestia avand sanse mari sa fie italianul Felice Piccolo.

In varsta de 30 de ani, fundasul peninsular intra in ultimele 6 luni de contract, iar Sampdoria si-a manifestat interesul pentru serviciile sale.

Clubul genovez, care l-a trimis pe Federico Piovaccari la Steaua, l-ar dori pe fundas inca din aceasta perioada de mercato, in care il mai curteaza si pe Sergio Floccari.

Pe langa Piccolo, pe lista posibililor plecati sau disponibilizati se afla si Obiora, Ioan Hora, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet si Gregory Tade.

Picolo a venit la CFR Cluj in urma cu 4 ani, fiind achizitionat in schimbul a 600 de mii de euro de la Empoli, iar CFR spera sa recupereze macar un sfert din suma.

Pe langa Sampdoria, echipa lui Diego Maradona, Al Wasl, l-ar dori si ea pe italian.

Navalnîi, închis în cel mai dur penitenciar din Rusia: "Îți controlează fiecare pas, fiecare gând"
BRAT

Modifică setările cookies