Campionatul Mondial fara Falcao? Un amator i-a distrus genunchiul atacantului! Prima mutare a lui Monaco dupa accidentare! Un fost star din Liga 1 il va inlocui:

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 12:55
Campionatul Mondial fara Falcao? Un amator i-a distrus genunchiul atacantului! Prima mutare a lui Monaco dupa accidentare! Un fost star din Liga 1 il va inlocui:

Radamel Falcao a marcat un gol in Cupa Frantei, insa a suferit o accidentare ingrozitoare - din pacate, columbianul poate rata CM din Brazilia!

Monaco a invins-o cu 3-0 in Cupa Frantei pe Monts, scorul fiind deschis de Radamel Falcao. Din pacate pentru columbian, acesta pare ultimul gol marcat pentru o perioada lunga. Imediat dupa pauza, Falcao a fost faultat urat de un adversar si exista temeri ca a suferit o ruptura la ligamente, ceea ce ar insemna ratarea turneului final.

"Radamel Falcao a fost lovit la genunchiul stang. Trebuie sa facem mai multe teste in urmatoarele zile pentru a determina natura exacta a accidentarii. Suntem dezamagiti pentru Radamel" a scris site-ul oficial al celor de la Monaco intr-un comunicat oficial.

Cei de la Monaco au facut deja o mutare dupa aceasta accidentare. La un pas sa fie imprumutat la Everton, Lacina Traore se va intoarce la Monaco - el primise permisul de munca, insa accidentarea lui Falcao le-a dat toate planurile peste cap monegascilor. Ei au platit 10 milioane de euro pentru a-l transfera de la Anzhi.

Fosta sa echipa, Atletico Madrid, i-a trimis un mesaj de incurajare. De asemenea, Courtois si Soldado si-au exprimat sprijinul pentru golgheterul lui Monaco.

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies