Liga 1

GALERIE FOTO Titlul e din nou în joc! FCSB a dat drumul la sărbătoare chiar pe terenul CFR-ului. Imaginile bucuriei

CFR Cluj - FCSB 0-1 | Echipa lui Toni Petrea a reaprins lupta pentru titlu după victoria din Gruia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 08:55
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 09:10

Octavian Popescu a înscris unicul gol al partidei în repriza secundă, cu un șut din afara careului, ajutat de o deviere a lui Daniel Graovac, care l-a ”păcălit” pe Cristi Bălgrădean. În urma acestui rezultat, FCSB a ajuns la doar două puncte în spatele liderului CFR Cluj și este ”la mâna ei” în lupta pentru titlu.

CFR Cluj - FCSB 0-1 | Bucuria jucătorilor lui Toni Petrea. Imagini spectaculoase

După meci, jucătorii celor de la FCSB s-au bucurat pe gazon alături de fani. Preț de câteva minute, elevii lui Toni Petrea au cântat alături de fanii veniți în număr mare în Gruia pentru a-i susține pe vicecampioni.

  • Ovidiu Popescu

„Țin să le mulțumesc suporterilor pentru sprijinul pe care ni l-au dat, țin să le mulțumesc pentru modul în care au susținut echipa. Îi așteptăm în număr cât mai mare și la următoarele meciuri.

Știam stilul de joc al CFR-ului, ne-am pregătit pentru un astfel de stil de joc, de luptă. Am avut câteva situații, i-am presat destul de mult, din păcate nu am reușit să ne liniștim mai devreme. Puteam primi un gol dintr-o fază fixă”, a spus Toni Petrea, după meci.

FCSB, din nou în lupta pentru titlu! Programul complet

CFR Cluj a ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat și a rămas cu 45 de puncte. În urma acestui succes, FCSB s-a apropiat la doar două puncte distanță de lider, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, ținând cont că diferența dintre cele două era de 14 puncte după sezonul regulat!

În următoarea etapă, CFR Cluj se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, iar FCSB va juca tot în deplasare, cu Farul Constanța.

Programul lui CFR Cluj până la finalul sezonului:

FC Voluntari - CFR Cluj

CFR Cluj - Farul Constanța

FC Argeș - CFR Cluj

CFR Cluj - Universitatea Craiova

FCSB - CFR Cluj

Programul lui FCSB până la finalul sezonului:

Farul Constanța - FCSB

FCSB - FC Argeș

Universitatea Craiova - FCSB

FC Voluntari - FCSB

FCSB - CFR Cluj

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies