Liga 1

GALERIE FOTO ”11 contra 11 nu am jucat bine”. Ce a putut spune Camora după CFR Cluj - FCSB 0-1

CFR Cluj - FCSB 0-1 | Mario Camora, căpitanul celor de la CFR Cluj, a oferit o primă reacție după meciul din Gruia.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 23:12
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 23:19

Portughezul se gândește acum la următorul meci, din deplasarea de la Voluntari. ”Încă suntem pe primul loc”, spune veteranul din defensiva campioanei României.

CFR Cluj - FCSB 0-1 | Mario Camora: ”11 contra 11 nu am jucat bine”

„Era un meci echilibrat, din păcate a venit acest gol. Noi trebuia să încercăm să ținem de rezultat, dar din păcate, o deviere și mingea intră în poartă. E greu să joci 11 contra 11 cu FCSB, Craiova, sunt echipe bune. Mai greu e când joci în 10. Trebuie să fim mai uniți ca niciodată, până la urmă suntem pe primul loc. Trebuie să batem în următorul meci, până la urmă suntem pe primul loc. 

La ultimul meci am primit gol la ultima fază, acum am jucat toată repriza a doua în zece. A fost un gol din deviere. Trebuie să analizăm bine meciul, să vedem unde greșim.

Trebuie să fim uniți, că doar cu unitate de grup putem să câștigăm campionatul. Avem cinci meciuri, trebuie să ne gândim meci de meci, important e să câștigăm meciurile noastre. Astăzi, 11 contra 11 nu am jucat bine. Nu țin minte o ocazie 11 contra 11. Trebuie să strângem rândurile și să câștigăm următorul meci”, a spus Camora.

FCSB, din nou în lupta pentru titlu! Programul complet

CFR Cluj a ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat și a rămas cu 45 de puncte. În urma acestui succes, FCSB s-a apropiat la doar două puncte distanță de lider, cu cinci etape înainte de finalul sezonului, ținând cont că diferența dintre cele două era de 14 puncte după sezonul regulat!

În următoarea etapă, CFR Cluj se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, iar FCSB va juca tot în deplasare, cu Farul Constanța.

Programul lui CFR Cluj până la finalul sezonului:

FC Voluntari - CFR Cluj

CFR Cluj - Farul Constanța

FC Argeș - CFR Cluj

CFR Cluj - Universitatea Craiova

FCSB - CFR Cluj

 

Programul lui FCSB până la finalul sezonului:

Farul Constanța - FCSB

FCSB - FC Argeș

Universitatea Craiova - FCSB

FC Voluntari - FCSB

FCSB - CFR Cluj

Modifică setările cookies