VIDEO EXCLUSIV Teme sau fotbal? Momentul când Alexandru Ișfan a fost pedepsit de părinți. „Mi-au spus că nu mă mai lasă la antrenament”

Alexandru Ișfan a vorbit în exclusivitate la PRO Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 08:00
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 23:34

Fotbalistul cotat la 600.000 euro, conform site-urilor de specialitate, a relatat un episod în care mama sa nu l-a mai lăsat la antrenamentele susținute la fotbal, în clipa în care a luat o notă mai mică la limba franceză la școală.

Ișfan a menționat că nu fotbalul era scopul său, ci școala, având în vedere că încă nu debutase la nivel de seniori, iar părinții săi erau sceptici cu privire la cariera sa de jucător.

Ișfan: „Mama nu m-a mai lăsat la fotbal câteva zile”

„Până să cresc, să ajung la nivel de seniori, primul lucru era școala, nu fotbal. Da (n.r. s-a întâmplat să nu fiu lăsat la fotbal din cauza școlii), eram în clasa a patra, am luat o notă la franceză mică și mama nu m-a mai lăsat la fotbal câteva zile. Mi-a spus că, dacă nu reglez nota, nu mă mai lasă la antrenament. A venit Dragoș Stroe și i-a zis 'noi nu suntem francezi, suntem români' și m-a lăsat la fotbal iar.

Vreau să ajung la echipa națională și vreau să îmi cânte imnul Champions League. Imnul României mi-a mai cântat la naționala de tineret, dar vreau la echipa mare.”

Cariera lui Ișfan

În actuala stagiune a Superligii, Alexandru Ișfan a fost prezent în ambele meciuri pentru FC Argeș. Conducerea l-a adus gratis în vara anului 2021, de la CS Mioveni, moment în care cota sa pe piață nu depășea 150.000 euro, conform site-urilor de specialitate.

Fotbalistul a bifat 44 de apariții în tricoul actualului club la care evoluează, până în clipa de față, a reușit să se impună de patru ori și a oferit două assisturi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!