Nicolae Dica csa steaua Daniel Oprita FCSB Superliga

Cum a comentat antrenorul de la CSA Steaua numirea lui Nicolae Dică la FCSB

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FCSB și a susținut deja primele antrenamente cu echipa din Berceni.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 18:29
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 18:29

Multă lume a comentat numirea lui Dică pe banca tehnică a clubului finanțat de Gigi Becali. Printre aceștia se numără și Daniel Opriță acum, fostul fotbalist care antrenează în prezent CSA Steaua.

Tehnicianul s-a legat de faptul că Dică nu a pus valoaore pe situația care s-a întâmplat în trecut, în momentul în care a mai fost antrenor la FCSB. 

Oprița: „Probabil că a uitat”

„A trecut ceva timp, probabil că a uitat şi acum o ia de la capăt, el ştie mai bine, nu vreau să vorbesc prea mult despre ce se întâmplă acolo.

Dar dacă a venit antrenor nou, poate s-a schimbat ceva, poate jucătorii o să reacţioneze altfel. Poate o să se califice FCSB şi toate echipele româneşti, ar fi bine.”, au fost cuvintele lui Daniel Oprița, potrivit Digi Sport.

Nicolae Dică, la FCSB

Nicolae Dică a mai antrenat clubul lui Gigi Becali în trecut, în intervalul iunie 2017 - decembrie 2018.

În primul mandat ca principal la FCSB, Dică a strâns 80 de meciuri pe banca bucureștenilor, înregistrând 46 de victorii, 18 remize și 16 înfrângeri.

Cu Dică la conducere, FCSB s-a calificat în primăvara europeană din sezonul 2017/2018. Atunci, bucureștenii erau eliminați de Lazio în 16-imile Europa League, scor 2-5, la general.

Dică și-a început cariera de antrenor ca secund, tot la FCSB, în perioada iunie 2014 - decembrie 2015, când a colaborat cu Costel Gâlcă și Mirel Rădoi. Ulterior, a mai fost principal la FC Argeș în două mandate. De la finalul anului trecut, fostul antrenor era liber de contract, în urma încheierii contractului cu FRF, unde avea postul de antrenor secund la prima reprezentativă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!