FCSB canicula Conference League FCSB - Saburtalo Tbilisi Nicolae Dica Conference League

GALERIE FOTO Sahara din Berceni! FCSB a pregătit meciul cu Saburtalo la aproape 45 grade Celsius  

Meciul FCSB - Saburtalo Tbilisi se va juca pe Arena Națională, joi, 28 iulie, de la 20:30, și va fi transmis în direct pe PRO TV și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 18:05
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 18:05

Primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică s-a desfășurat pe o căldură infernală. 

Antrenament de o oră și jumătate pe caniculă!

Fotbaliștii de la FCSB au pregătit manșa retur a "dublei" cu Saburtalo Tbilisi (Georgia) la aproape 45 de gade Celsius, antrenamentul oficial fiind programat între orele 11:00 și 12:30, la baza sportivă din Berceni. Noul antrenor principal al "roș-albaștrilor" a condus mai multe jocuri școală între titularilor și rezerve, în care a repetat mai multe elemente de tactică, dar și exerciții între compartimentele ofensive și defensive, încercând să regleze anumite dficiențe înaintea importantului meci cu formația georgiană. Temperatura ridicată a făcut ca jucătorii să primească mai multe pauze de hidratare, în timpul cărora și-au recăpătat cu greutate suflul normal, dar chiar și Dică, membrii staff-ului tehnic sau managerul Mihai Stoica au stat cu o sticlă de apă plată la îndemână.

Temperatura din București, mai ridicată decât în Arabia Saudită sau Sahara!

Până să aibă acces la ultimul sfert de oră al antrenamentului, pentru a filma sau fotografia, reprezentanții presei au ales și ei să se adăpostească la umbra clădirilor din jurul terenului, pentru că era insuportabil să se stea sub acțiunea directă a soarelui. Dacă formația bucureșteană a ales să programeze ședința de pregătire la orele prânzului, în cea mai călduroasă perioadă din 2022, oaspeții vor efectua antrenamentul oficial pe Arena Națională, în această seară, de la ora 20:00. Valul de caniculă care a  lovit România în această săptămână a făcut ca temperatura în București și în alte locuri din țara noastră să fie comparabilă sau chiar mai mare decât în Arabia Saudită sau în Deșertul Sahara.   

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!