Teja, ULTIMA SANSA pentru titlu: FCSB isi joaca tot sezonul contra Craiovei! Dan Petrescu nu viseaza inca la campionat: "Daca pierdem si FCSB castiga, ia ganditi-va!"

Petrescu a tremurat la duelul cu Hagi.

Rivaldinho si-a stricat singur ziua dupa ce a marcat la Cluj. Doar straini au dat golurile in victoria CFR-ului, 3-1 cu Viitorul!

CFR mai are nevoie de 4 puncte, ca sa fie sigura de titlu, dar poate fi campioana in urmatoarea etapa, cu un egal, daca FCSB pierde la Craiova! Daca FCSB castiga la Craiova, titlul se amana cu o saptamana!

"Nu, nu! Nu s-a terminat. Mai e. Nu 80%! Daca pierdem si FCSB castiga, ia ganditi-va, vor fi doua puncte! Doua meciuri, devin ei favoriti!", a declarat Dan Petrescu.

CFR joaca luni la Giurgiu, la o zi dupa FCSB! Oltenii vor sa o bata pe FCSB, ca sa prinda locul 2.
 

  • Teja, ULTIMA SANSA pentru titlu: FCSB isi joaca tot sezonul contra Craiovei! Dan Petrescu nu viseaza inca la campionat:

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies