"Sunt mandru ca antrenez Dinamo si o sa antrenez echipa in continuare!" Bratu, convins ca nu va fi dat afara: "Avem un obiectiv realist, nu trebuie sa ne speriem!"

Autor: Sport.ro
Joi 20 Septembrie 2018, 16:14

Florin Bratu este sigur ca va continua la Dinamo, indiferent de rezultatul meciului cu Iasi de vineri seara.

Antrenorul lui Dinamo nu face o drama din faptul ca echipa este pe locul 10 in clasament. Bratu si-a stabilit drept obiectiv rapid castigarea meciului cu Iasi, iar pe termen lung, clasarea in play-off.

"Focusul meu este pentru meciul de maine. Avem o strategie pe care vrem sa o punem in practica. Vreau sa vad atitudine si ambitie foarte mare. Daca ne uitam in clasament, da Dinamo este pe locul 10, dar este la doar trei puncte de play-off. Situatia nu e atat de dramatica, dar trebuie sa recunoastem ca e foarte greu sa ne batem cu FCSB sau CFR. Clasarea in play-off este un obiectiv realist, nu trebuie sa ne speriem.

Nu mi-a spus nimeni ca voi pleca de la Dinamo daca nu castig meciul cu Iasi. Sunt mandru ca antrenez Dinamo si o sa o antrenez in continuare. Sunt convins de asta. Nu am discutat cu domnul Negoita, am vorbit doar cu presedintele David despre meciul cu Iasi", a declarat Florin Bratu in cadrul unei conferinte de presa.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

„Pe urmele lui Iisus”. Locul de origine al principalelor trei religii din lume
BRAT