Anamaria Prodan da noul antrenor la Dinamo! Cine vine in locul lui Florin Bratu

Anamaria Prodan da noul antrenor la Dinamo! Cine vine in locul lui Florin Bratu

Florin Bratu are sanse mari sa plece de la Dinamo daca nu castiga meciul cu Poli Iasi. Acesta poate sa fie inlocuit tot de un fost jucator al "cainilor".

Pleaca "Mitraliera" si vine "Chirurgul"? Florin Bratu are viata grea in Stefan cel Mare si sunt sanse sa fie demis daca nu castiga partida din campionat cu Poli Iasi. Aceasta nu este o surpriza. Se vorbea despre demiterea lui Bratu si dupa ce Dinamo a pierdut cu 0-3 la Craiova.

Lui Ionut Negoita i-au fost propuse doua nume. Primul dintre ele este Claudiu Niculescu, dar patronul de la Dinamo nu mai vrea sa lucreze cu "Lunetistul" dupa ce acesta a avut pretentii exagerate la negoicieri inainte de venirea lui Miriuta. Niculescu a fost propus chiar de oamenii din conducerea lui Dinamo.

Ionut Negoita a decis sa o sune pe Anamaria Prodan, iar aceasta l-a propus pe Dan Alexa, scriu jurnalistii de la Gazeta Sporturilor.

Anamaria Prodan are o relatie tot mai apropiata cu patronul lui Dinamo. Impresarul l-a adus recent la Dinamo pe Subotic, fost jucator la Craiova si Targu Mures.

In ciuda faptului ca a evoluat la Dinamo, Alexa nu se intelege prea bine cu membrii PCH. Pe vremea cand antrena la Timisoara si Rapid, au existat conflicte intre antrenor si suporteri.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiță, ultimele informații despre campania națională de vaccinare. Câte persoane s-au imunizat până acum
BRAT
Modifică setările cookies