Miercuri 19 Septembrie 2018, 19:30

O BATE pe FCSB si dupa semneaza cu Dinamo?! Raspunsul de ultima ora al lui Dan Alexa

Nou-promovata din Calarasi are un start de sezon peste asteptari.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

E pe 7 in Liga 1 dupa 8 etape. Dan Alexa e sigur ca jucatorii lui pot sa produca o noua surpriza contra FCSB, duminica seara. Meciul se joaca la Voluntari. Alexa are de gand sa profite de toate detaliile care i-ar putea ajuta pe baietii lui.

"Steaua pleaca favorita, dar mergem sa jucam, sa facem o figura frumoasa, sa luam cele 3 puncte. Am asteptari de la jucatorii mei, sper sa joace fara teama, sa fie un meci frumos si sa ne ridicam la nivelul adversarului. Vom vedea daca e in avantajul nostru ca nu se joaca pe National Arena. FCSB a avut evolutii foarte bune pe National Arena. Putem sa facem un meci frumos si sper sa obtinem maximum din acest joc", a spus Alexa pentru PRO TV.

Bratu a fost avertizat de sefii lui Dinamo: bate sau e out. Alexa spune ca n-a fost contactat, dar recunoaste ca e atras de varianta revenirii in Stefan cel Mare.

"Pe mine nu m-a contactat, nu stiu absolut nimic. Stiu doar ce s-a scris in presa. Cred ca Florin Bratu e un antrenor bun. Dinamo este echipa la care am evoluat, la care am facut performanta, probabil ca mi-as dori in viitor sa antrenez Dinamo",
a comentat Alexa.VIDEO PROTVPLUS.RO