Nicolae Stanciu Dinamo Superliga Suma IMPRESIONANTA donata de Nicolae Stanciu pentru Dinamo! "Cainii" i-au pregatit o surpriza speciala: "Are acest privilegiu!"

Suma IMPRESIONANTA donata de Nicolae Stanciu pentru Dinamo! "Cainii" i-au pregatit o surpriza speciala: "Are acest privilegiu!"

Nicolae Stanciu a facut o donatie pentru asociatia DDB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Aprilie 2020, 19:28
Data actualizarii: Duminica 19 Aprilie 2020, 19:31

Fostul jucator al FCSB-ului a facut astazi o donatie impresionanta pentru asociatia DDB. Potrivit unui reprezentat al PCH, internationalul roman a devenit membri de elita pentru DDB si a donat peste 1948 de euro. 

Nicolae Stanciu va avea numele scris mare pe tricoul de joc al lui Dinamo din sezonul viitor:

"Oamenii din fotbal sunt conectati la ce apare pe pagina Peluza Catalin Hildan, avem exemplul lui Nicusor Stanciu care a vrut sa faca asta. A devenit membru de elita dupa ce a donat o suma importanta, peste 1948 de euro, acesta este suma pentru care ai acest privilegiu. Si anuntam ca pe tricourile de joc de anul viitor va scrie numele lui.

Stanciu alaturi de alte 5000 de nume ale membrilor acestei asociatii. Iar membrii elite vor avea numele scrise mai mare, va fi o noutate pentru fotbalul din Romania", a spus Robert Thomas, reprezentant PCH, potrivit Digi Sport.

Reactia lui Stanciu dupa ce a devenit membru DDB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!