Suma IMPRESIONANTA donata de Nicolae Stanciu pentru Dinamo! "Cainii" i-au pregatit o surpriza speciala: "Are acest privilegiu!"

Suma IMPRESIONANTA donata de Nicolae Stanciu pentru Dinamo! "Cainii" i-au pregatit o surpriza speciala: "Are acest privilegiu!"

Nicolae Stanciu a facut o donatie pentru asociatia DDB.

Fostul jucator al FCSB-ului a facut astazi o donatie impresionanta pentru asociatia DDB. Potrivit unui reprezentat al PCH, internationalul roman a devenit membri de elita pentru DDB si a donat peste 1948 de euro. 

Nicolae Stanciu va avea numele scris mare pe tricoul de joc al lui Dinamo din sezonul viitor:

"Oamenii din fotbal sunt conectati la ce apare pe pagina Peluza Catalin Hildan, avem exemplul lui Nicusor Stanciu care a vrut sa faca asta. A devenit membru de elita dupa ce a donat o suma importanta, peste 1948 de euro, acesta este suma pentru care ai acest privilegiu. Si anuntam ca pe tricourile de joc de anul viitor va scrie numele lui.

Stanciu alaturi de alte 5000 de nume ale membrilor acestei asociatii. Iar membrii elite vor avea numele scrise mai mare, va fi o noutate pentru fotbalul din Romania", a spus Robert Thomas, reprezentant PCH, potrivit Digi Sport.

Reactia lui Stanciu dupa ce a devenit membru DDB.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies