Liga 1

Fostul stelist Nicusor Stanciu, gest URIAS pentru salvarea lui Dinamo! A donat pentru programul DDB: "Fotbalul romanesc nu-si permite s-o piarda pe Dinamo"

Nicusor Stanciu a facut o donatie pentru asociatia DDB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Aprilie 2020, 12:32
Data actualizarii: Duminica 19 Aprilie 2020, 12:38

Peluza Catalin Hildan, factiunea suporterilor dinamovisti care conduc asociatia Doar Dinamo Bucuresti, a anuntat ca Nicolae Stanciu a facut o donatie pentru salvarea lui Dinamo.

Intr-o ampla postare a suporterilor dinamovisti se aduce in discutie rivalitatea dintre marii cantareti iberici Placido Domingo si Jose Carreras, si cum cel din urma a fost ajutat de rivalul sau cand a fost bolnav de leucemie. Domingo este comparat cu Dinamo, iar Carreras cu Nicolae Stanciu, care vrea sa salveze Dinamo.

"Fotbalul romanesc nu-si permite sa piarda o echipa ca Dinamo", a spus Stanciu.

"In povestea care ne doare acum cel mai mult, Jose Carreras este Dinamo. E usor de inteles asta. Dar cine ar putea fi astazi Placido Domingo?

Gestul lui fata de Dinamo este prea nobil ca sa ramana in anonimat, chiar daca stim ca n-a facut-o pentru a atrage atentia. Este bine educat si nu-i lipseste modestia. Soarta a facut sa ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru Nationala, iar acum aplaudam gestul acesta parca inspirat din povestea pascala, unde Cel rastignit se roaga pentru soldatii care il tintuiesc in piroane.

Gestul lui reprezinta si un apel catre tot ce inseamna lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenente, simpatii și rivalitati. RESPECT, STANCIULE!", au scris cei din PCH.

De asemenea, Peluza Catalin Hildan anunta ca numele tuturor celor care se vor inscrie in program pana la obtinerea licentei vor aparea pe tricoul de joc din soznul urmator, aproximativ 5000 de nume.

Modifică setările cookies