Marti 15 Mai 2018, 09:16

Stelistii care si-au pierdut capul la Craiova ii dau emotii lui Dica! FCSB va juca fara doi titulari meciul cu Astra


	Stelistii care si-au pierdut capul la Craiova ii dau emotii lui Dica! FCSB va juca fara doi titulari meciul cu Astra

Stelistii lui Dica au batut cu 1-0 la Craiova, cu golul lui Teixeira, si pastreaza sanse la titlu. Ei vor tine cu Viitorul lui Hagi in ultima etapa.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Ros-albastrii mai pastreaza sanse la titlu, dar acestea sunt destul de mici. Echipa lui Nicolae Dica este obligata sa invinga Astra duminica, in timp ce rivala si liderul campionatului CFR Cluj trebuie sa se incurce acasa, cu Viitorul lui Hagi.

Pentru meciul de duminica, Dica a pierdut doi titulari. Pintilii si Morais si-au pierdut mintile in finalul incins al meciului de la Craiova.

Mihai Pintilii a fost eliminat direct de arbitrul Hategan, desi fusese schimbat. Pintilii a protestat vehement la o faza de pe banca tehnica si a fost trimis la vestiare.

In prelungirile meciului, brazilianul Morais a luat al doilea galben si a parasit si el terenul, nu inainte ca intre jucatorii celor doua echipe sa se creeze un conflict aprins.

Cum poate arata FCSB in ultima etapa: Balgradean - Benzar, Balasa, Planic, Momcilovic - Nedelcu, Ov. Popescu - Teixeira, Budescu, Coman - Gnohere

România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT