Dorin Goian i-a transmis un mesaj important lui Radu Drăgușin

Dorin Goian Helmuth Duckadam Premier League radu dragusin Tottenham Anglia
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 03 Aprilie 2024, 22:44
Data actualizarii: Miercuri 03 Aprilie 2024, 22:46

Dorin Goian, fostul internațional, este convins că Radu Drăgușin va fi curând titular la Tottenham.

Dorin Goian, fostul internațional român, își exprimă încrederea în potențialul lui Radu Drăgușin și este convins că acesta va deveni titular la Tottenham în viitorul apropiat.

Dorin Goian: "Să nu-și piardă încrederea!"

Recomandându-i să-și mențină încrederea și să se antreneze asiduu, Dorin Goian îl încurajează pe Drăgușin să profite de fiecare oportunitate pentru a-și demonstra valoarea pe teren. 

  • Dorin Goian

„Mesajul meu este să nu-și piardă încrederea și să se antreneze foarte bine. El trebuie să arate antrenorului că este valoros, iar de câte ori intră pe teren, o repriză, un meci sau câteva minute, să joace cât mai bine.

Eu sunt sigur că va avea multe șanse să joace. Este important să nu-și piardă cumpătul și încrederea!”, a declarat Dorin Goian, pentru Digi Sport.

Conștient de concurența acerbă la echipele de top, fostul internațional român subliniază importanța perseverenței și a efortului constant în antrenamente pentru a reuși în mediul fotbalistic de elită. Având experiență în fotbalul britanic, Dorin Goian îl încurajează pe tânărul fundaș român să muncească și să rămână concentrat pe obiectivele sale. 

„Așa este la marile echipe, concurența este foarte mare. Este important să se antreneze foarte bine în fiecare zi, iar când intră să arate că este valoros”, a adăugat fostul fundaș, ce are 60 de meciuri în tricoul naționalei.

"E fundașul nostru numărul 1"

Helmut Duckadam și Florin Bratu, foști mari internaționali, au analizat poziționarea lui Drăgușin în momentul golului marcat de Luton. Ambii au ajuns la concluzia că nu poate fi vorba de o greșeală a fundașului român.

Helmut Duckadam a subliniat că Drăgușin a încercat să acopere colțul scurt, însă nu a făcut o greșeală evidentă, deoarece adversarul era deja departe. Florin Bratu a fost de acord, menționând că uneori există tendința de a-i cere prea mult unui jucător tânăr, însă Drăgușin este fundașul principal al echipei și are nevoie de timp pentru a se dezvolta.

”A încercat să țină scurtul (n.r.- colțul scurt), dar nu cred că a greșit. Era și departe”, a spus Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

”Nu e o greșeală. Se putea duce un metru mai aproape de el (n.r.- de adversar). Uneori mi se pare că exagerăm, vrem foarte mult de la el.

Nu va fi niciodată un jucător decisiv, e fundaș. E fundașul nostru numărul 1. Are nevoie de timp”, a adăugat Florin Bratu, conform sursei citate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!