"Se face de ras!" A spus ca e fake news si Negoita a luat-o razna! Patronul celor de la Dinamo a luat FOC si i-a dat replica lui Mircea Lucescu: "Cand l-am sunat sa salveze clubul nu mi-a raspuns!"

Ionut Negoita ii da replica lui Mircea Lucescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Ianuarie 2020, 18:42
Data actualizarii: Duminica 19 Ianuarie 2020, 18:48

Patronul celor de la Dinamo, Ionut Negoita, ii da replica lui Mircea Lucescu dupa ce acesta a declarat ca e fake news faptul ca seicii vor sa cumpere clubul din Stefan cel Mare. Negoita a lansat o serie de replici destul de spumoase la adresa lui Mircea Lucescu si spune ca ar trebuie sa vorbeasca mai putin despre acest subiect.

"Ce m-a deranjat cel mai tare este dezinformarea ca eu n-as spune adevarul vizavi de Dinamo. Apoi a zis ca datoriile reale ar fi de 6,7 milioane de euro. N-am o problema apropo de faptul ca face PR altora, poate s-a apucat de treaba asta dupa ce a lasat antrenoratul deoparte. N-am ranchinui vizavi de domnul Badea, de asemenea domnul Lucescu indicandu-l ca potential salvator al lui Dinamo. Imi dau tot concursul fata de domnul Badea sau altcineva care sa preia Dinamo. A mai zis ca sunt fake news chestiile legate de seici, de fondurile de investitii. Sunt mai mult de acord decat impotriva cu acest subiect.

Inainte sa fac anuntul ca vand Dinamo pe un leu, l-am sunat si am incercat sa discut cu dansul, ca poate are idei, sa gasim o solutie pentru viitorul clubului, un sfat, ceva. Ciudat e ca nu mi-a mai raspuns la telefon! Eu inteleg ca toata lumea vrea sa-si tina banii in buzunar, iar in fotbal sunt doar persoanele care vor doar sa primeasca, nu si sa dea ceva inapoi la fotbal.

Nu stiu daca dansul a facut ceva pentru Dinamo, la rivale se tot duce, par ciudate prezentele dansului acolo. Si-a facut abonament la cele doua entitati ale suporterilor dinamovisti, socios, sa dea 3 lei, 5 lei ceva?! Ma asteptam ca dansul sa fie printre primii in acele organizatii, nu sa se inscrie in corul mincinosilor care dezinformeaza! Daca e mai pregatit ca ANAF-ul, acolo Dinamo apare ca are datorii de 2 milioane de euro, se poate verifica, sa ne spuna si noua. Sunt chestiuni publice, la vedere.

Daca nu face mare lucru pentru Dinamo, sa nu se faca de ras, ca are o varsta respectabila, sa vorbeasca mai putin, sa nu mai dezinformeze, ca e plin fotbalul romanesc de dezinformatori. Mi-e teama ca devine penibil, asa ca macar sa se abtina. Daca vrea sa faca ceva concret pentru Dinamo, atunci sa faca ceva palpabil! Cei ce nu fac nimic, pentru Dinamo macar sa taca!", a declarat Negoita pentru Gsp.


Mircea Lucescu a vorbit despre posibilitatea ca seicii care au cumparat clubul Charlton Athletic sa investeasca si in fotbalul romanesc si sa cumpere clubul Dinamo. Acesta este de parere ca e un fake news acest lucru si este doar o strategie a acelor seici de a-si face reclama.

"Fake news cred eu. Nu stiu, se poate, foarte multi isi fac publicitate dintr-o astfel de situatie, si sunt multumiti dupa aceea. Pana cand nu vad ca se face acest lucru, eu consider in continuare ca singurul om care ar putea sa preia acesta echipa este Nicolae Badea. A fost cea mai buna perioada dupa anul 1990 cu Badea.

Ceea ce spune Negoita nu e adevarat, ca sunt datorii de 8-9 milioane de euro si nimeni nu stie pe unde sunt. iar faptul ca jumatate din Saftica a fost luata in proprietate privata mi se pare incredibil. Badea este interesat si in jurul lui exista ceva interese in condtiile in care el isi asuma aceasta responsabilitate. Pe el in retine raportul sa vina, e o incregatura de situatii de astea juridice, care nici nu stii exact ce sunt", a declarat Mircea Lucescu.

Modifică setările cookies