FCSB Alexandru Bourceanu Thomas Neubert Superliga Se anunta o echipa de GLADIATORI la FCSB! "Din mandrie nu am spus niciodata ca nu mai pot!" Cum decurg antrenamentele sub comanda lui Neubert

Se anunta o echipa de GLADIATORI la FCSB! "Din mandrie nu am spus niciodata ca nu mai pot!" Ce asteapta Neubert de la fotbalistii ros-albastrilor

Thomas Neubert a revenit la FCSB in functia de preparator fizic.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iulie 2020, 11:26
Data actualizarii: Sambata 25 Iulie 2020, 11:29

Neubert a revenit la FCSB impreuna cu antrenorul Toni Petrea, dupa ce acestia si-au terminat intelegerile cu Al Wasl, club din Emiratele Arabe Unite.

Alexandru Bourceanu, fost jucator la FCSB, a fost pregatit de Neubert in mandatul anterior al preparatorului fizic si lauda revenirea acestuia la echipa.

Fostul capitan al ros-albastrilor spune ca principala dorinta a lui Neubert este sa vada implicare in timpul antrenamentelor:

"Mi s-a inoculat, in perioada aia, ideea de a nu spune nu pot. Din mandrie n-am spus niciodata ca nu mai pot, desi au fost momente.

Imi doresc ca Petrea si Neubert sa aiba succes, pentru ca sunt niste oameni senzationali, atat ei, cat si Pintilii, MM, Gigi, toti cei care sunt in staff. Am avut parte de satisfactii extraordinare acolo. Pentru ei trei, pentru Mihai, pentru Toni si pentru Tommy, imi doresc sa aiba succes.

Cu Neubert am avut un contact bun, foarte bun, pentru ca eram un tip care ma implicam la antrenamente si cred ca asta vrea sa vada orice antrenor. Pe vremea aia, cu totii au facut fata antrenamentelor, fiecare cu particularitatile lui", a spus Bourceanu pentru Antena Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!