Schimbari URIASE la FCSB! Cum ar putea arata echipa de start in primele meciuri ale sezonului

Schimbari URIASE la FCSB! Cum ar putea arata echipa de start in primele meciuri ale sezonului

FCSB intra in linie dreapta cu pregatirea pentru noul sezon.
 

FCSB va debuta in noul sezon in mai putin de 2 saptamani. Dubla cu Milsani Orhei din Europa League si meciul cu Hermannstadt din prima etapa sunt primele partide pentru echipa lui Bogdan Andone.

Noul antrenor al FCSB pare ca si-a conturat deja primul "unsprezece" dupa primele trei partide amicale ale verii. Potrivit Gazetei Sporturilor, Andone va folosi sistemul 4-3-3, insa va fi o echipa mult schimbata fata de sezonul trecut. Cel putin la primele meciuri oficiale.

Accidentarile lui Gnohere si Momcilovic, plecarea lui Benzar, precum si pauza pe care jucatorii care au participat la Campionatul European Under 21 o vor primi l-au determinat pe Bogdan Andone sa faca o serie de schimbari in formula de start.

Cum ar putea arata FCSB la primele meciuri din noul sezon: Balgradean - Belu, Planic, I. Cristea, J. Morais - Pintilii, L. Filip, Oaida - Morutan, Hora, Fl. Tanase

FCSB va juca prima mansa a primului tur preliminar cu Milsami Orhei pe 11 iulie, meciul de campionat cu Hermannstadt pe 14 iulie, iar returul pe 18 iulie.

Citeste si:FCSBBogdan Andone

Tragerea la sorti a play-off-ului Euro 2020: vineri, de la 13:00, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Nouă poliţişti care au intervenit în blocurile unde s-a făcut dezinsecție au ajuns la spital
BRAT