Scene DRAMATICE la primul meci al sezonului pentru Ajax! Medicii l-au resuscitat la marginea terenului: "Avea puls cand a iesit din stadion!"

Scene DRAMATICE la primul meci al sezonului pentru Ajax! Medicii l-au resuscitat la marginea terenului: "Avea puls cand a iesit din stadion!"

Scene dramatice in Olanda, la primul meci al sezonului pentru Ajax Amsterdam.

Ajax a debutat in noul sezon al campionatului olandez cu o partida pe teren propriu un fata lui Heracles, scor 1-1.

Potrivit jurnalistilor de la AT5, unul dintre oamenii de ordine prezenti la stadion a fost resuscitat de personalul medical de pe ambulanta. Conform informatiilor obtinute de jurnalistii olandezi, stewardul a avut nevoie de interventia urgenta a medicilor dupa ce ar fi fost implicat intr-un conflict cu o parte a fanilor. Pentru ca scenele erau dramatice, medicii au cerut ca zona in care barbatul era resuscitat sa fie protejata de privirile curiosilor.

Medicii de pe ambulanta au reusit sa-l resusciteze pe steward care a fost imediat transportat la spital. Purtatorul de cuvant al lui Ajax a declarat pentru AT5 ca stewardul avea puls in momentul in care a parasit stadionul din Amsterdam.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT