Scene GENIALE cu Alibec! A blocat circulatia in timpul interviului si Tamas a inceput sa TIPE la el! VIDEO | Denis si-a anuntat plecarea de la Astra

Alibec i-a enervat pe colegi dupa amicalul cu Rapid! :)

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iunie 2020, 20:44
Data actualizarii: Duminica 07 Iunie 2020, 21:00

A tinut iesirea stadionului blocata cu interviul pe care l-a acordat presei. Tamas a strigat la el din parcare, apoi alti 10 soferi l-au claxonat. Denis a trebuit sa incheie dialogul cu presa pentru a scapa. :)

Alibec le-a spus jurnalistilor ca e gata sa o paraseasca pe Astra la finalul sezonului. Alibec isi doreste sa joace in cupele europene.

"Pacat ca s-a intamplat sa nu luam licenta. Probabil o sa plec la vara. Mai e o luna. nu mai e mult. Obiectivul nostru asta era, sa jucam intr-o cupa europeana", a spus Alibec.

Presedintele Dani Coman a glumit dupa ce l-a vazut pe Alibec. Il asteapta o amenda la sediul clubului pentru ca a vorbit fara acordul sefilor. Coman confirma despartirea de Alibec. Astra asteapta oferte.

"O sa-i pregatesc o amenda frumoasa pentru ca a vorbit fara acordul meu. Bine ca mi-ati spus! (rade) Denis va pleca de la Astra pentru ca e un jucator care si-a adus aportul considerabil la performantele acestei echipe. Sa aiba oferta, momentan nu are. Mi-as dori sa mearga intr-un campionat mult mai puternic", a spus Coman.

Patronul Niculae a fost la amicalul cu Rapid, de ieri (2-2). Sefii Astrei au facut strategia pentru apelul pe care il vor face la TAS dupa ce au fost interzisi de comisiile nationale in cupele europene. Niculae s-a inteles si cu Andone, care isi va prelungi contractul cu Astra.

Modifică setările cookies