Scene GENIALE cu Alibec! A blocat circulatia in timpul interviului si Tamas a inceput sa TIPE la el! VIDEO | Denis si-a anuntat plecarea de la Astra

Alibec i-a enervat pe colegi dupa amicalul cu Rapid! :)

A tinut iesirea stadionului blocata cu interviul pe care l-a acordat presei. Tamas a strigat la el din parcare, apoi alti 10 soferi l-au claxonat. Denis a trebuit sa incheie dialogul cu presa pentru a scapa. :)

Alibec le-a spus jurnalistilor ca e gata sa o paraseasca pe Astra la finalul sezonului. Alibec isi doreste sa joace in cupele europene.

"Pacat ca s-a intamplat sa nu luam licenta. Probabil o sa plec la vara. Mai e o luna. nu mai e mult. Obiectivul nostru asta era, sa jucam intr-o cupa europeana", a spus Alibec.

Presedintele Dani Coman a glumit dupa ce l-a vazut pe Alibec. Il asteapta o amenda la sediul clubului pentru ca a vorbit fara acordul sefilor. Coman confirma despartirea de Alibec. Astra asteapta oferte.

"O sa-i pregatesc o amenda frumoasa pentru ca a vorbit fara acordul meu. Bine ca mi-ati spus! (rade) Denis va pleca de la Astra pentru ca e un jucator care si-a adus aportul considerabil la performantele acestei echipe. Sa aiba oferta, momentan nu are. Mi-as dori sa mearga intr-un campionat mult mai puternic", a spus Coman.

Patronul Niculae a fost la amicalul cu Rapid, de ieri (2-2). Sefii Astrei au facut strategia pentru apelul pe care il vor face la TAS dupa ce au fost interzisi de comisiile nationale in cupele europene. Niculae s-a inteles si cu Andone, care isi va prelungi contractul cu Astra.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT