GALERIE FOTO Crăciunescu a răbufnit după ce Rotaru l-a înțepat în direct la TV: "Ați devenit specialist! Când aveți meditații?"

Mihai Rotaru Ion Craciunescu Rapid Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 23:42
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 23:49

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a intervenit în direct la TV după remiza cu Rapid, scor 1-1. A urmat un dialog tensionat cu Ion Crăciunescu, care a văzut două penalty-uri neacordate giuleștenilor.

Rotaru, care a lăudat calitatea meciului din Bănie, a cerut la Digisport să fie analizată o fază din minutul 80, un duel între Ștefan Baiaram și Alexandru Albu. În tentativa de a respinge mingea, mijlocașul Rapidului și-a lovit adversarul, care s-a ales cu nasul fracturat.

Contre între Rotaru și Crăciunescu după Universitatea Craiova - Rapid 1-1

 • Centralul Marian Barbu nu a acordat penalty, ci ofsaid, însă reluările arată că Ștefan Baiaram se afla în poziție regulamentară.

Prezent în studio, Ion Crăciunesu a spus inițial că "era greu de dat penalty" pentru Universitatea Craiova, însă, după ce Mihai Rotaru a insistat, fostul arbitru internațional i-a dat dreptate patronului formației oltene.

Rotaru l-a contrazis însă pe Crăciunescu, care a spus că Rapid trebuia să primească două penalty-uri: unul în prima repriză la duelul Screciu - Krasniqi, iar altul în repriza secundă, la duelul Maldonado - Oaidă.

Concluzia discuției? Ion Crăciunescu a văzut trei penalty-uri neacordate - două pentru Rapid, unul pentru Craiova. Mihai Rotaru a văzut un penalty neacordat Craiovei, pe primul cerut de Rapid îl scoate din calcul, iar despre al doilea spune că nu este lămurit.

 • Ion Crăciunescu: Este genul de fază în care un atacant pendulează spre înainte, lovește mingea, iar un apărător vrea să lovească și el mingea, dar dă cu capul puțin în spate. Pendulează și îl lovește pe atacant. 
 • Mihai Rotaru: Exact! Era scorul de 1-1, înainte de penalty-ul cerut de Rapid. De fapt, e singurul penalty-ul cerut de Rapid.
 • Ion Crăciunescu: Dar să știți că e greu de dat...
 • Mihai Rotaru: Baiaram iese cu nasul spart! Adică la ei este ușor de dat, iar la noi e greu de dat? Baiaram iese cu nasul spart! Ne uităm la fază și vedem ce se întâmplă. Asta mi-au spus colegii mei, că o fază identică a fost la meciul FCSB - Farul, iar acolo nimeni nu a comentat și totuși s-a dat penalty. Am fi avut un penalty la 1-1, înainte de penalty-ul cerut de ei. Din punctul nostru de vedere, la primul este exclus să se dea penalty. Nu a fost ofsaid, dar nu dai. Acolo e o luptă corp la corp între Screciu, care i-a dat 4 metri în față atacantului de la Rapid. Ce să facă Screciu? A fost o luptă umăr la umăr!
 • Ion Crăciunescu: Cum?! Dumneavoastră știți cum este lupta umăr la umăr?
 • Mihai Rotaru: Nu vreau să discutăm acum, domnule Crăciunescu, pentru că avem cu totul și cu totul alte opinii.
 • Ion Crăciunescu:  Aa, bine, n-am arbitrat cât dumneavostră și poate d-asta.
 • Mihai Rotaru: Vreau să discutăm faza cu Baiaram, este cea mai importantă!
 • Ion Crăciunescu:  Am lămurit-o. Este fault!
 • Mihai Rotaru: Nu sunt de acord că a fost penalty la Rapid. Vreau să găsim o triangulație în camera VAR. Noi credem că a fost ofsaid la prima pasă, între piciorul lui Maldonado și genunchiul atacantului de la Rapid. Unghiul este prost, nu e bun. Acolo nu putem să ne dăm cu părerea pentru că nu știm dacă nu avem triangulație să vedem. Poate că în camera VAR s-a făcut această cercetare și s-a ajuns la concluzia că e ofsaid. Și atunci s-a trecut peste faza penalty-ului! Noi credem că e o probabilitate mare să fi fost ofsaid. Dar revin la faza cu Baiaram, noi, la 1-1, am avut penalty.

După ce lui Mihai Rotaru i s-a transmis că Ion Crăciunescu a considerat că Rapid trebuia să primească un penalty și în prima repriză, la duelul dintre Krasniqi și Screciu, a urmat un dialog tensionat.

 • Mihai Rotaru: Nu, nu a fost penalty acolo! Mâine, când o să faceți analiză cu alți specialiști, o să descoperiți că nu a fost. Asta e părerea mea.
 • Ion Crăciunescu: Când aveți meditații? Să mă înscriu și eu la dumneavoastră. Domnul Rotaru, haideți că ați devenit specialist! Am eu ceva cu dumneavoastră sau cu Craiova?!
 • Mihai Rotaru: Revin la faza cu Baiaram. Uitați-vă de 10 ori. Am avut penalty. Baiaram are nasul fracturat!
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!