Scandal urias la FCSB dupa ce Becali a decis taierea salariilor! Florin Tanase, acuzat dur de colegi: "Tradatorule"

Scandal urias la FCSB dupa ce Becali a decis taierea salariilor! Florin Tanase, acuzat dur de colegi: "Tradatorule"

Gigi Becali reduce salariile fotbalistilor sai.

Gigi Becali a dezvaluit in direct la PRO X ca 6-7 jucatori, printre care si vedetele Tanase, Man si Coman, vor veni astazi sa semneze pentru reducerea salariului. Patronul FCSB spune ca celor care nu sunt de acord le va taia chiar 60% din salariu.

Surse GSP anunta ca mai multi jucatori sunt foarte nemultumiti de masura luata de Becali. Mai mult, acestia il acuza dur pe Florin Tanase pentru aceasta decizie.

"Initial, Gigi Becali le-ar fi cerut sa semneze reducerea pana in decembrie, apoi a lasat-o pana in octombrie. Capitanul Florin Tanase le-a promis, jucatorilor, pe grupul lor, ca merge sa negocieze, dar ar fi acceptat direct propunerile patronului si a semnat primul. De aceea, multi dintre jucatori il acuza pe capitan: "Tase, tradatorul", ar fi scris multi pe grup", sustin sursele.

In plus, referitor la cele doua salaii restante, Becali le-ar fi promis celor care semneaza ca isi vor incasa integral contractele pe februarie si 50% pe luna martie. Tanase, Coman, Vina, Nedelcu, Popescu si Cretu ar fi fost de acord pana acum.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 8.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies