Sacrificiul facut de Adi Petre pentru a scapa de FCSB: "Va renunta la o suma foarte mare de bani!" Detalii de ultima ora despre transferul fostului atacant al lui Becali

Adrian Petre nu a reusit sa se impuna la FCSB si a intrat in dizgratia lui Gigi Becali.

Finantatorul echipei ros-albastre a decis sa il imprumute pe atacantul de 22 de ani echipa de Serie B Cosenza, insa nici acolo Petre nu a reusit sa aiba evolutii bune.

A jucat doar 7 meciuri in campionat si nu a reusit sa marcheze niciun gol, astfel incat Becali a luat decizia de a-l rechema, insa numai pentru a-l ceda definitiv la UTA Arad.

Bogdan Apostu, impresar apropiat de clubul aradean, a dezvaluit ca Adi Petre va reveni la clubul de la care a plecat la Esbjerg in 2017 din postura de jucator liber de contract.

De asemenea, el a explicat si ca jucatorul va renunta la o suma considerabila de bani, intrucat UTA nu are capacitatea financiara sa ii plateasca salariul de 15.000 de euro pe care il avea la FCSB.

"Va veni Adrian Petre la UTA. Nu vreau sa vorbesc prea mult, pentru ca nu e jucator reprezentat de mine, dar stiu ca va veni. Va aduce un plus la echipa, are un talent incontestabil.

Daca ne raportam la situatia lui, sincer vorbind, el are mai mare nevoie de UTA decat are nevoie UTA de el. UTA ii intinde o mana de ajutor. E profesionist, un baiat de mare caracter, iubeste aceasta echipa.

Visurile nu se pot cuantifica in bani. El va renunta la o suma foarte mare de bani pentru a juca la UTA. Aradul nu ii poate plati un astfel de salariu. Adi Petre va veni din postura de jucator liber de contract, dupa cum a spus-o si Gigi Becali, nu ii va activa al doilea contract", a spus Bogdan Apostu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies