Sa vina OFERTELE pentru Dennis Man: "Poate sa joace la orice club important!" Starul lui Becali a impresionat la ultimele meciuri 

Dennis Man FCSB Gigi Becali Ilie Dumitrescu Superliga Sa vina OFERTELE pentru Dennis Man: "Poate sa joace la orice club important!" Starul lui Becali a impresionat la ultimele meciuri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Septembrie 2020, 10:20
Data actualizarii: Duminica 27 Septembrie 2020, 10:20

Dennis Man este unul dintre cei mai valorosi si talentati jucatori din lotul FCSB-ului. 

Atacantul de 22 de ani este, de asemenea, unul dintre cei mai cautati jucatori din Liga 1. Gigi Becali a avut mai multe oferte pentru Dennis Man, pe care le-a refuzat din cauza ca sumele oferite de cluburi erau mult prea mici pentru valoarea jucatorului. 

Ilie Dumitrescu a analizat prestatiile lui Dennis Man, care a inscris 8 goluri in ultimele 4 meciuri ale ros-albastrilor. Fostul atacant al nationalei Romaniei a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui Man, despre care a spus ca ar putea juca la orice club important din Europa. 

"Dennis Man poate sa joace la orice club important. Joaca un fotbal total, are o viteza foarte buna, a ajuns la o experienta acum sa decida si sa finalizeze foarte bine. S-a vazut ca deja e la alt nivel, fizic sta foarte bine", a spus Ilie Dumitrescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!