Liga 1

"E un jucator talentat, are executii si profita de orice greseala!" Dennis Man i-a lasat fara replica pe fotbalistii Argesului! Cum a fost descris dupa hattrick-ul de senzatie 

Andrei Prepelita este de parere ca echipa din aceasta seara a celor de la FCSB a fost una buna, chiar daca le lipsesc foarte multi titulari.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2020, 00:01
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2020, 00:57

Andrei Prepelita (34 de ani) a ramas impresionat de jocul prestat ce fotbalistii celor de la FCSB in aceasta seara. Dennis Man a fost unul dintre cei care i-au atras cel mai mult atentia, mai ales dupa cele trei goluri marcate:

"Intr-adevar, Man e un jucator talentat. Are executii bune si profita si de greselile adversarilor.

Jucam pe reprize, ba jucam o repriza bine, pe secvente de meci. Trebuie sa fii constat, pentru ca daca iei doua goluri in 10 minute e greu sa mai revii. Trebuie sa muncim, sa ne antrenam si sa fim mai atenti.

FCSB s-a luptat foarte bine cu Backa Topola, nu am mai vazut asa meci. Bine ca s-au calificat, le lipseau foarte multi jucatori, au fost si greseli care sunt normale la niste copii. Dar cred eu ca echipa de azi care a jucat e formata din jucatori buni. Man poate face diferenta si copiii care au intrat azi au facut-o bine", a declarat Andrei Prepelita la finalul partidei.

Modifică setările cookies