RAZBOIUL STELELOR! Becali vs Armata, un nou episod! Becali poate avea o noua sansa sau poate pierde DEFINITIV numele Steaua

RAZBOIUL STELELOR! Becali vs Armata, un nou episod! Becali poate avea o noua sansa sau poate pierde DEFINITIV numele Steaua

Azi, Becali afla rezultatul procesului cu Armata pentru marca Steaua.

Astazi va avea loc recursul lui Becali la Inalta Curte in privinta marcii Steaua. Daca va castiga Becali, procesul va reincepe de la zero la Curtea de Apel. Daca Armata va primi din nou verdict favorabil, Becali nu mai poate ataca decizia la o instanta din Romania. 


Ieri, patronul FCSB se declara convins ca va avea castig de cauza. 

"De maine toata lumea va spune Steaua, s-a terminat cu FCSB de maine. 100% castigam. Stiu dreptatea, legea si adevarul. Nu mai sunt Oprea si Codlea. Daca e nevoie de sarbatoare de 7 mai, facem. Dar nu vreauu sa ne certam cu ei. Sa se termine cu justitia si sa stabilim. Sa ramana ei in divizia a patra, sa se desfiinteze peste un an si apoi sa ne impacam, ca si asa nu avem ce sa facem. Asa va fi, promoveaza Rapidul anul asta. Mai stau un an in liga 4. Eu am vorbit cu Gabi Bodescu, mi-a spus ca nu exista ca CSA sa fie promovata direct. E impotriva regulamentului.", a spus Gigi Becali la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies