Decizie finala in ceea ce priveste eliberarea conditionata a lui Ioan Becali! Anuntul facut astazi
Miercuri 02 Mai 2018, 13:56

Decizie finala in ceea ce priveste eliberarea conditionata a lui Ioan Becali! Anuntul facut astazi

In ceea ce il priveste pe Victor Borcea, Magistratii Judecatoriei sectorului 4 au ramas in pronuntare. Decizia nu va fi definitiva in ceea ce il priveste pe fostul actionar al lui Dinamo.

Magistratii Tribunalului Ialomita au decis definitiv miercuri ca fostul impresar Ioan Becali sa fie eliberat conditionat din inchisoare. Tribunalul a respins o contestatie a DNA şi a mentinut decizia de eliberare data pe 5 martie de Judecatoria Slobozia.

Ioan Becali avea de executat un rest de pedeapsa din condamnarea de 7 ani şi 4 luni inchisoare primita pentru mituirea fostei judecatoare Geanina Terceanu.

Pe 20 februarie, Ioan Becali a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni, iar fratele sau Victor Becali a primit 5 ani şi 8 luni inchisoare cu executare, in dosarul in care sunt acuzati ca au mituit-o pe fosta judecatoare Geanina Terceanu.

Conform DNA, in februarie 2009, Geaninei Terceanu, in calitate de judecator la Tribunalul Bucureşti, i-a fost repartizat dosarul transferurilor de fotbalişti, in care fratii Becali şi Cristian Borcea, alaturi de alti conducatori din fotbal, fusesera trimişi in judecata pentru inşelaciune şi evaziune fiscala.

In 3 aprilie 2012, magistratul a pronuntat in dosarul respectiv o hotarare de achitare fata de toti inculpatii, in temeiul dispozitiilor art. 10 lit. a din Codul de procedura penala din anul 1968 ('fapta nu exista').

Potrivit rechizitoriului, pentru a pronunta aceasta solutie de achitare, Terceanu a primit, in intervalul aprilie 2009 - mai 2012, o suma totala de 195.000 de euro.

"Din acest total, suma de 185.000 de euro a fost data lui Terceanu de catre inculpatii Becali, iar suma de 10.000 de euro de catre inculpatul Borcea. in cursul anului 2009, o parte din banii primiti in modalitatea de mai sus, respectiv 56.000 de euro, au fost folositi de Terceanu la achizitionarea unei locuinte (al carei pret total a fost de 93.000 euro)", sustin procurorii.

Ulterior, in martie 2014, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv pe cei implicati in dosarul transferurilor, desfiintand astfel solutia de achitare data de judecatoarea Terceanu.

AgrepresVIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Zapp
Prietenii au fost alaturi de el si de data asta, iar pentru Zapp totul a mers ca pe roate. A cucerit publicul inca de la prima runda iar acum a dat tot ce e mai bun

05:11
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Szilard Deak
Vine din viitor si e pregatit sa cucereasca traseul Ninja Warrior. Szilard Deak a facut orice pentru a-si indeplini misiunea in semifinala

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Remus Boroiu
Uriasul cu inima de copil, Remus Boroiu a facut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanta, bravo!

05:49
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Radu Itu
Fie ca pierzi sau castigi, important e sa ai stil sunt cuvintele care-l caracterizeaza pe Radu Itu. Fara emotii si plin de energie, designerul s-a inscris in lupta pentru un loc in finala. A reusit?

02:35
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Justin Musina
O clipa de neatentie sau o tehnica gresita te pot trimite in apa, dar cu toate astea, Justin s-a calificat pentru runda a doua.

02:02
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Ilka Kis
A demonstrat ca si femeile pot fi la fel de puternice ca barbatii. Ilka Kiss a luptat din greu pentru a ajunge la finalul traseului, insa?

03:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Dragos Lupsa
Cine nu l-a remarcat pe Dragos Lupsa? Cel mai tanar concurent de la Ninja Warrior care a reusit sa ajunga chiar si in semifinala. La doar 16 ani, tanarul a impresionat o tara intreaga

02:27
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior România: Alexandru Munteanu
"Muntele Alexandru", asa cum l-au numit comentatorii, s-a descurcat cu brio la primele probe desi a suferit unele accidentari. Cum a facut fata traseului din semifiala?

04:28
VOCEA ROMANIEI
Vocea Romaniei sezonul 8: Maria Udrea
Interpretarea Mariei Udrea l-a facut pe Tudor sa o blocheze pe Irina. La doar 18 ani acesta a reusit sa impresioneze cu piesa Do it like a Dude.

10:21
VOCEA ROMANIEI
Vocea Romaniei sezonul 8: Stefania Roman
Stefania Roman a impresionat-o pe Irina inca de la inceput cu piesa Sympathique. A reusit sa starneasca curiozitatea si celorlati trei jurati?

04:28