"S-a dovedit ca nu doar deplasarea a fost singurul lucru greu pentru FCSB!" Marius Croitoru, acid la adresa adversarilor

"S-a dovedit ca nu doar deplasarea a fost singurul lucru greu pentru FCSB!" Marius Croitoru, acid la adresa adversarilor

FC Botosani a tinut-o in sah pe FCSB in etapa inaugurala a Ligii 1.

In ultimii ani s-a vorbit despre prietenia care exista intre FCSB si Botosani, bucurestenii transferand de-a lungul timpului mai multi fotblaisti de la formatia patronata de Valeriu Iftime, rezultatele fiind de asemenea in favoarea echipei lui Gigi Becali. Marius Croitoru nu a ramas impasibil la aceste discutii si i-a intepat atat pe contestatari, cat si pe adversari.

"Chiar daca unii spuneau ca singurul lucru greu pentru FCSB e deplasarea, se pare ca nu le-a iesit. Chiar daca erau favoriti, vor pleca doar cu un punct. Asta asa, sa mai potolim discutiile care au fost. Sunt fericit, era important sa incepem cu dreptul. Penalty clar, am avut impresia ca a fost in afara careului, insa s-a vazut clar.

De asta a ramas Pap la noi, am incredere in el, aveam incredere ca va apara penalty-ului. Imi este foarte greu cu jucatorii nou-veniti, au venit la finalul cantonamentului, de abia i-am legitimat, nu sunt nici eu magician. Fac ce pot. Imi doresc sa mai vina 4 jucatori, au plecat Keyta, Al-Muwas, Ofosu, suferim aici.

I-am explicat clar lui Chindris ca Seroni si Racovitan sunt titulari, iar cum el la randul lui a profitat de regula U21 si am vandut un titular la CFR pentru a-i face loc, acum a venit randul altuia. Vom vedea ce o sa faca. Urmeaza doua deplasari, doua meciuri grele, vom vedea ce vom face", a spus Marius Croitoru, la digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul oraş din România unde se va introduce buletinul electronic. Documentul va oferi acces la multe servicii online
BRAT
Modifică setările cookies