Reuseste CFR sa atraga MILIOANELE maghiarilor? Dezvaluirile patronului de la Sepsi: "Intr-adevar, este un imbold!"

CFR Cluj ar fi interesata sa primeasca ajutor din partea guvernului condus de Viktor Orban.

Urmand modelul celor de la Sepsi, despre care s-a spus ca este finantata din Ungaria, CFR vrea si ea sa profite de marinimia vecinilor din vest si sa atraga fonduri. Patronul celor de la Spesi Sfantu Gheorghe a comentat situatia si a dezvaluit sub ce forma vin sponsorizarile maghiarilor. 

"Nu este adevarat ca CFR va fi sprijinita de la Budapesta, pentru ca nici pe noi nu ne sprijina cu nimic. Guvernul maghiar poate sa finanteze doar infrastructura, nu o echipa de prima liga. Nici nu se discuta asa ceva. Noi nu primim niciun ban la echipa mare de la ei! Doar infrastructura este ajutata, intr-adevar. Conteaza si asta, e un imbold pentru jucatorii tineri sa se dezvolte mai bine si pentru cei mari sa fie atrasi de Sepsi, daca avem un stadion frumos si conditii bune la club", a spus Laszlo Dioszegy la Pro X.

De altfel, la Sfantu Gheorghe a fost renovat stadionul actual pentru a putea fi folosit in Liga 1, insa se construieste si o noua arena! Stadionul va avea 8200 de locuri si ar trebui sa fie gata in primavara lui 2021. 

Sepsi joaca astazi finala Cupei Romaniei. Comentam impreuna partida pe www.sport.ro si facebook.com/sport.ro incepand cu ora 20;00. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies