"Am fost primul care a zis sa nu se joace!" Gica Hagi, transant despre cazurile de Covid-19 de la CFR Cluj si Dinamo 

"Am fost primul care a zis sa nu se joace!" Gica Hagi, transant despre cazurile de Covid-19 de la CFR Cluj si Dinamo 

Poli Iasi a remizat pe teren propriu cu Viitorul, 1-1. 

Constantenii au reusit sa obtina un punct din deplasarea de la Iasi prin golul lui Iancu din repriza a doua, iar Gica Hagi s-a declarat multumit de rezultat si de faptul ca echipa si-a atins obiectivul, de a incheia playout-ul pe primul loc. 

Cu toate astea, managerul Viitorului a vorbit si despre situatia delicata de la CFR Cluj si Dinamo, care au cate 10 cazuri de Covid-19 confirmate. 'Regele' a refuzat sa comenteze deciziile, insa a reamintit ca el s-a opus reluarii campionatului.

"Eu va spun un singur lucru, va amintesc declaratia mea. Am fost primul care a spus-o, era bine sa nu se joce. Daca s-a inceput, acum ce sa zic. Trebuie sa tac din gura din postura in care sunt. Trebuie sa ne preocupam de alte lucruri, de bugete, sa vedem cum tinem jucatorii, cum facem sa fim mai puternici. 

Daca s-a dat drumul la treaba, acum sa vedem ce va fi. Eu sunt salvat si nu are rost sa vorbesc, nu decid eu. Nu comentez ce spun altii, nu vreau sa creez mai mult circ decat e. Eu stau linistit la Ovidiu, la Mamaia, atent la nevoile noastre. Ma concentrez pe probleme interne", a spus Gica Hagi la finalul meciului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies