anamaria prodan ana parvulescu Clinceni Paul Parvulescu Superliga Anamaria Prodan

Replica Anamariei Prodan după atacul fără precedent al soției lui Pârvulescu: „Mă distrează! Sunt nr. 1 de departe”

Ana Pârvulescu, soția lui Paul Pîrvulescu, jucătorul Academicii Clinceni, s-a lansat vineri într-un atac virulent la adresa conducerii clubului din Ilfov.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 15:43
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 15:49

Deși mesajul a fost îndreptat inclusiv către Anamaria Prodan, care ar fi trebuit să investească la Clinceni prin intermediul fiicei sale, impresara nu recunoaște acest lucru și spune că tot scanadalul provocat în jurul acestui subiect o amuză.

„Mă distrează totul. Sunt nr. 1 de departe în absolut tot ce fac! Anamaria Prodan vinde incredibil de bine absolut orice. Ați văzut-o pe Anamaria Prodan pe acte la Clinceni? Când o vedeți, vorbiți despre subiect!

  • Anamaria Prodan

Salarii? Era echipa Anamariei, să achite Anamaria salarii? Hai să fim serioși”, a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

Ce a stris Ana Pârvulescu pe rețelele de socializare

„Patronii de la TV (n.r. – aluzie la Anamaria Prodan) sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva?

La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri”, a fost mesajul soției lui Pârvulescu - mai multe detalii AICI!

Academica Clinceni se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar 4 puncte obținute în 16 etape, iar problemele ilfovenilor nu se mai termină. Șase fotbaliști și-au depus memorii pentru a rămâne liberi de contract și pentru a-și recupera banii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!