anamaria prodan Academica Clinceni Superliga

„Niște gherțoi!” Atac fără precedent după ce Anamaria Prodan s-a retras de la Academica Clinceni

Anamaria Prodan și-a retras susținerea financiară pentru clubul Academica Clinceni.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 19:01
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 19:05

Sfârșitul anului 2021 prevestea lucruri mărețe pentru clubul din Ilfov, însă visul frumos s-a destrămat rapid. Anamaria Prodan s-a retrat din conducerea clubului.

Impresara ar fi urmat să investească la Academica prin intermediul fiicei sale, Rebeca Dumitrescu, însă fanatik.ro susține că aceasta retras și nu va livra niciun leu către clubul din Clinceni - vezi mai multe AICI!

  • deschidere magazin Anamaria Prodan

În urma acestei vești, impresara a fost atacată în termeni duri de soția lui Paul Pârvulescu, pe rețelele de socializare.

„Patronii de la TV (n.r. – aluzie la Anamaria Prodan) sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva?

La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri.

Dacă hainele ar striga, s-ar auzi doar: „INDIRIM” .

Bă, voi ăștia care vă dați patroni de echipe de fotbal, de SF-uri și cai verzi pe pereți, cum facem? Că n-ați dat în viața voastră un salariu! Gura mică!”, a scris Ana Pârvulescu pe Instagram.

Probleme serioase pentru Academica Clinceni

Academica Clinceni se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar 4 puncte obținute în 16 etape, iar problemele ilfovenilor nu se mai termină. Șase fotbaliști și-au depus memorii pentru a rămâne liberi de contract și pentru a-și recupera banii. 

Jucătorii și-au văzut ultimul salariu în urmă cu trei luni, astfel că în momentul trecerii celor 90 de zile au mers și și-au depus memorii. Cel care a inițiat 'revolta' ar fi Paul Pîrvulescu, după cum a confirmat și Iulian Stoica, după zvonurile conform cărora oficialul clubului l-ar fi jignit pe fundașul Clinceniului. 

Lui Pîrvulescu i s-au alăturat Răzvan Patriche, Floriano Vanzo, Marious Cioiu și Juan Cascini în demers, anunță GSP, iar președintele ilfovenilor a confirmat acest lucru, atacându-i pe jucători. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!