Probleme uriașe pentru un club din Liga 1: 6 jucători și-au depus memoriu! Reacție dură a conducerii: „Nu e normal!”

Academica Clinceni Liga 1 Paul Pirvulescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 18:59
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 19:00

Un club din Liga 1 are mari probleme financiare. 

Academica Clinceni se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar 4 puncte obținute în 16 etape, iar problemele ilfovenilor nu se mai termină. Șase fotbaliști și-au depus memorii pentru a rămâne liberi de contract și pentru a-și recupera banii. 

Jucătorii și-au văzut ultimul salariu în urmă cu trei luni, astfel că în momentul trecerii celor 90 de zile au mers și și-au depus memorii. Cel care a inițiat 'revolta' ar fi Paul Pîrvulescu, după cum a confirmat și Iulian Stoica, după zvonurile conform cărora oficialul clubului l-ar fi jignit pe fundașul Clinceniului. 

Lui Pîrvulescu i s-au alăturat Răzvan Patriche, Floriano Vanzo, Marious Cioiu și Juan Cascini în demers, anunță GSP, iar președintele ilfovenilor a confirmat acest lucru, atacându-i pe jucători. 

„Nu mi se pare normal ce au făcut!”

„Este adevărat, dar am speranțe că vom rezolva situația. Nu mi se pare normal ce au făcut totuși. Imediat după ce au trecut 3 luni și n-au fost plătiți, și-au băgat memorii! Nu mi se pare normal nici să avem doar 4 puncte în 16 etape. Dacă nu se redresează corabia, să-și asume și ei responsabilitatea!”, a spus Stoica pentru sursa citată. 

Întrebat despre un posibil conflict cu Pîrvulescu, oficialul ilfovenilor a comentat și acest zvon: „Nu mi se pare ok ca tocmai Pîrvulescu să fie primul care să ceară memoriu, mai ales că el i-a îndemnat și pe ceilalți. Dar nu este adevărat, nu l-am jignit pe Pîrvulescu, nici nu am vorbit cu el azi”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!