Nu vom mai avea duelul Prodan - Reghecampf în Liga 1! Impresarul s-a retras de la Academica Clinceni

Academica Clinceni pierde ultima susținere financiară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 13:30
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 13:47

Sfârșitul lui 2021 prevedea lucruri mărețe pentru Academica Clinceni. Sabin Ilie, care era desemnat team managerul echipei, a dezvăluit apariția unor noi investitori, printre care se număra și Anamaria Prodan. 

Doar că la o lună după ce își anunța implicarea la clubul ilfovean, fanatik susține că impresarul FIFA s-a retras de la Academica Clinceni și nu va mai livra niciun euro în conturile echipei pregătite de Adrian Falub. 

Înțepături pentru Laurențiu Reghecampf 

Anamaria Prodan a mărturisit că cea care se va ocupa de club, va fi Rebecca Dumitrescu, fiica sa. Iar aceasta nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Laurențiu Reghecampf pe contul oficial de Instagram. 

„Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci (n.r. - la duelul direct). Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era 'soarele familiei noastre'.

Mama a fost și va rămâne numărul 1, ea este creierul familiei. 

În viață, dacă iei decizii proaste, poți suferi. Sperăm ca într-o bună zi să înțeleagă că familia e cel mai important lucru din lume. Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei, demintatea, numele. Când lumea te arată cu degetul din cauza iubitei, e greu să ții pasul cu ce îți cere viața. Foarte rău ce a făcu”, a transmis Rebecca Dumitrescu.

Jucătorii pleacă de la Clinceni 

Pe lângă faptul să se află pe ultimul loc în Liga 1, jucătorii de la Academica Clinceni nu mai au răbdare, fiind „aburiți” cu promisiuni financiare.

Omoh (30 ani) a semat cu Farul Constanța, iar Patriche (35 ani) este noul jucător al lui Dinamo. În timp ce Pîrvulescu (33 ani) s-a înțeles cu Concordia Chiajna. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies