Ionut Chirila Academica Clinceni Paul Parvulescu Superliga Ionut Chirila

Prima reacție a jucătorilor de la Academica Clinceni, după demiterea lui Ionuț Chirilă: ”E război”

Academica Clinceni și Ionuț Chirilă se vor despărți.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 23:16
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 23:28

Tehnicianul ce l-a înlocuit pe Ilie Poenaru nu a convins, iar conducerea a cedat și nu l-a mai primit la antrenamente. Înfrângerea cu CFR Cluj, campioana României, i-a fost fatală, iar despărțirea va fi oficializată cât de curând.

Paul Pîrvulescu, om de bază al Academicii, a vorbit despre demiterea lui Chirilă, considerând că acesta a adus un plus echipei, de când a venit.

Eu sunt accidentat în perioada asta, oricum nu mergeam la antrenamente, pentru că eram la recuperare. Din câte știu, băieții au fost dimineața la antrenament, mai multe nu pot să zic. Ideea e că e un război al conducerii cu Mister despre care eu nu vreau să vorbesc. 

Ei trebuie să își rezolve problemele ca niște oameni asumați, pentru că și eu dacă iau o anumită decizie mi-o asum. Și nu e problema mea ca jucător ce se întâmplă între ei. Eu pot doar să spun despre perioada în care Mister a fost antrenor. Din punct de vedere profesional, pentru mine a fost o perioadă foarte bună.

(n.r. despre faptul că președintele a spus că antrenamentele nu au fost bine făcute) Eu pot să vorbesc doar din punctul meu de vedere. De când a venit Ionuț Chirilă antrenor, eu am avut o perioadă foarte bună din punct de vedere al jocului. Eu m-am simțit bine și la antrenamente, și la meciuri. Pe partea umană, a fost și mai bine. Din punctul meu de vedere, e un om deosebit și un caracter frumos.

Nu știu absolut nimic (n.r. despre numirea lui Flavius Stoican). Asta e problema conducerii, cine o să vină antrenor, cine nu o să vină. Eu am și memoriu cu clubul în momentul de față și nu știu absolut nimic, pentru că sunt la recuperare și nu mă duc la antrenamente”, a spus Paul Pîrvulescu, pentru ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!