Liga 1

Reghecampf, „supărat” că echipa sa marchează prea mult! Ce spune despre plecarea lui Ivan de la Craiova

Universitatea Craiova a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 5-2 (3-2), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a paisprezecea a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 21:37
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2021, 21:41

Faptul că echipa sa a câștigat la scor meciul cu Mioveni îl neliniștește pe Reghecampf, care consideră că aceste victorii i-ar putea adormi pe jucătorii săi și cu siguranță îi va determina pe adversari să trateze mult mai în serios meciurile cu Universitatea Craiova.

„Mă așteptam să fie greu, veneam după o perioadă în care am marcat foarte multe goluri, am avut meci greu la Baia Mare, iar cei care nu au jucat atunci nu a fost sută la sută, erau puțin ieșiți din ritm.

O echipă foarte bine organizată, dar golurile primite nu trebuia să le primim, pentru că au fost din greșeli. Le-am spus să aștepte, să verticalizeze, să joace între liniile celor de la Mioveni, pentru că așa vin ocaziile. Am mai avut ocazii, putea scorul să fie mai mare”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului cu Mioveni.

„Reghe” se așteaptă ca echipa sa să aibă meciuri din ce în ce mai grele

„În mare, sunt mulțumit, pentru că sunt conștient că va veni o periodă în care echipa va cădea puțin, pentru că marcăm prea mute goluri. Celelalte echipe sunt mai concentrate când joacă cu noi și vor apărea și pentru noi probleme.

Trebuia să uzăm puțin de valoarea individuală și să încercăm să jucăm mai mult între linii, că de acolo vin nmajoritatea fazelor perciuloase”, a mai spus Reghecampf.

Ivan, pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cu opt goluri

„Ivan, cu cât va marca mai mult, cu atât va fi mai interesant pentru echipele care vor să îl cumpere, dar nu e cazu să vorbim acum. El trebuie să fie serios, să facă ce a făcut și până acum, are foarte multă risipă de efot, acțiuni multe”, a precizat Reghecampf.

Modifică setările cookies