Liga 1

Basarab Panduru, prezentat de Universitatea Craiova: ”Citește foarte bine jocul adversarilor”

Universitatea Craiova și-a îmbogățit staff-ul tehnic.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 20:45
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 21:05

Basarab Panduru este alesul lui Laurențiu Reghecampf pentru postul de antrenor secund. Fostul analist TV va face parte din stafful condus de fostul soț al impresarei Anamaria Prodan.

Clubul a făcut anunțul venirii lui Panduru.

  • Basarab Panduru

„Suntem încântați să vă anunțăm faptul că Basarab Panduru completează staff-ul tehnic al Universității Craiova și va avea funcția de antrenor secund în cadrul clubului”, au anunțat oltenii pe Facebook.

De altfel, în cadrul unei conferințe de presă, și Laurențiu Reghecampf a comentat venirea lui Basarab Panduru, menționând care sunt principalele avantaje tehnice ale acestuia.

„Pandi citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. 

Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu”, a declarat Reghecampf.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies