„Discută cu Rotaru!” Reghecampf, lăudat pentru munca depusă la Craiova. Ce surprize pregătește pentru la iarnă

Craiova traversează o formă de vis. Oltenii au ajuns la al cincilea meci consecutiv fără gol primit și ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 11:43
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 11:51

Laurențiu Reghecampf a reușit să-i recapaciteze pe jucătorii Craiovei, pe care i-a dus pe locul doi în clasamentul Ligii 1.

Cu toate acestea, Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a dezvăluit că „Reghe” se află într-o continuă evaluare a jucătorilor săi și nu este exclus ca în iarnă să renunțe la câțiva jucători.

„Nu este bine să vorbești acum despre asta. Mai sunt destule meciuri de jucat până în iarnă. Vedem ce va fi. Deocamdată nu s-a făcut o sedință în sensul ăsta. 

El are constant disctuții cu domnul Rotaru și în cadrul acelor discuții se pun bazele lucrurilor pe care vor să le facă pe viitor.

La o echipă cum e Craiova, mereu ești într-o continuă evaluare și esti pus constant într-o balanță. Trebuiesc luate măsuri și opriți exact jucătorii de care ai nevoie pentru a face performanță, care se cere tot timpul la noi.

Venirea lui Reghecampf a schimbat echipa în bine

Este o schimbare în bine la ceea ce exprimă echipa. Jocul e mult mai bine organizat și aici este clar meritul antrenorului”, a spus Sorin Cârțu la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova la finalul lunii iulie. Acesta l-a înlocuit pe banca oltenilor pe grecul Marinos Ouzounidis.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies